sadaya Kategori

7BBL Open Top Fermenter, dirancang sareng didamel ku Mesin COFF

Waktos: 2020-07-10 mairan: 24

Mesin ngarancang sareng didamel 7BBL Open Top Fermenter dina Juli taun ieu, dianggo pikeun fermentasi sekundér. Prinsip tuas diadopsi dina desain supados panutup luhur tiasa dibenerkeun dina posisi satengah terbuka. Fermenter bakal dikirim ka Amérika Serikat dina akhir Juli.
微 信 图片 _20190802113023