sadaya Kategori

Tangkal Likur Panas 60BBL sareng Perlindungan Kaduruk

Waktos: 2020-07-10 mairan: 55

tank badag sejen, 60BBL Hot Likur tank ieu shipped ka AS dina 6. Agustusth, 2019, nu urang dijieun design panyalindungan dibeuleum sarta jenis bahan tahan panas, katun Aluminium silikat diadopsi salaku bahan insulasi. Produk COFF ditaksir deui ku palanggan AS.
41

kategori panas