sadaya Kategori

Tangkal Likur Panas 60BBL sareng Perlindungan Kaduruk

Waktos: 2020-07-10 mairan: 18

Tangki ageung sanés, Tangkal Likur Panas 60BBL dikirim ka Amérika Serikat dina 6 Agustusth, 2019, anu urang ngadamel desain panyalindungan anu diduruk sareng sajenis bahan tahan panas, Katun silikat Aluminium diadopsi salaku bahan insulasi. Produk COFF ditaksir deui ku palanggan AS.
41