sadaya Kategori

60BBL Tangkal Likur Panas dikirimkeun ka Amérika Serikat

Waktos: 2020-07-10 mairan: 16

Tanggal 2 Agustusnd, 2019, 60BBL ganda insulasi Tangkal Likur Panas buatan COFF dikirim ka Amérika Serikat. Tangki dipanaskeun listrik, dipasangan ku panyalindungan diduruk.
1564721684115647217751