sadaya Kategori

Tangki Fermentasi 60BBL Sareng Tangki Bir Brite 60BBL dikirim ka Chicago, AS

Waktos: 2022-04-26 mairan: 26

2 wadahna 60BBL fermentasitankkeusik 60BBL bir brite tanks anu dikirimka Chicago, AS on26 April 2022. Pikeun unggalmomotDina, coff pinuh mertimbangkeun packing tur ngalereskeun rinci dina sagala arah.

WeChat2b5f35cd2bfe6bdc9318843e871c9fa4WeChatf0a23d196f946bc4521c48134d72b7c5WeChate0244427604aeef10a3ea4397bee5b51