sadaya Kategori

5BBL seuneu langsung Sistim brewing pemanasan maréntahkeun ku konsumén di Denver, AS

Waktos: 2022-09-13 mairan: 66

Palanggan heubeul urang ti Denver, AS, maréntahkeun sistem brewery tina sistem brewery langsung 5BBL ieu, nu nearing parantosan. Kami ayeuna nuju ngalakukeun tés ahir dina jalur panyambung.

Kami nganuhunkeun pikeun pangakuan sareng pilihan seueur palanggan lami. Urang bakal ngagambarkeun karajinan exquisite COFF sarta ngungudag unremitting kualitas dina unggal jéntré.

DSCF4053_副本

kategori panas

{zzz: qqkf3}