sadaya Kategori

50L Fermenter

Waktos: 2020-12-18 mairan: 24

50L fermenter keur sistem pilot

Kauntungan alat:

harga total low, penampilan geulis, cocog pikeun pembuatan bir swasta atanapi percobaan.

dimension: Ф400x1200mm


konfigurasi:

bolongan tekanan luhur, jaket pendingin dina dua tungtung, antar muka usik suhu RTD-PT100, beberesih CIP, tolok tekanan diafragma, térmométer, sampling anggur, outlet limbah, klep kaamanan, klep kukupu stainless steel.

            


        Kaseueuran pabrik bir karajinan ngamimitian usaha ti sistem nano. KOPI parantos didamel pikeun nyayogikeun solusi khusus tina desain, pabrikan, pamasangan pikeun layanan aftersale. Kalayan COFF, anjeun pasti bakal naék nilai anjeun.

               Kanggo inpormasi lengkep, mangga ngahubungi wellish@nbcoff.com