sadaya Kategori

500L Brewhosue Proyék Turki Dina Produksi

Waktos: 2020-07-10 mairan: 12

Padahal di pandemi dunya lega, COFF ngusahakeun sagala rupa usaha pikeun ngarengsekeun proyek turnkey 500L Brewhouse pikeun konsumén Jepang. Ayeuna éta lebet kana tahap akhir installaion sareng tés.


Sistem ieu kaasup pabrik 2-bejana, Heat Exchanger, HLT, CLT, Chillers, Boiler, CIP, Hops Gun, 4x500L Unitanks sareng sadaya pipa sareng fittings.

 

Brewhouse

https://www.coffbrewing.com/3bbl-nano-brewing-equipment.html


Unitanks

https://www.coffbrewing.com/30bbl-beer-fermentor.html


CIP

微 信 图片 _202005191402173


Hops Gun

微 信 图片 _202005191402172

 

Hubungan Pls Jessie@nbcoff.com upami anjeun ngagaduhan masalah.