sadaya Kategori

20L-200L Modular Fermentation tank / Caang Beer Tank

Waktos: 2020-12-15 mairan: 51

Fungsi Alat:

 ● 3 atanapi langkung fermentasi /tanghi bir caang, kulkas sakaligus atanapi mandiri

Fitur:

Skid dipasang, katingali saé, nyolok sareng muter, pilihan anu pangsaéna pikeun pabrik bumi sareng studi pilot.

● Waragad murah

● Diménsi: 3500x570x1050mm (H)

         nufermentasi bagian dilengkepan: lubang tekanan, usik suhu RTD-PT100, port dahar susukan, beberesih CIP, tolok tekanan diafragma, thermometer, sampling valve, outlet anggur, outlet limbah, klep kaamanan, alat-alat ngeusian oksigén CO2, klep kukupu stainless steel, kulkas sistem kontrol.

              Kaseueuran pabrik bir karajinan ngamimitian usaha ti sistem nano. KOPI parantos didamel pikeun nyayogikeun solusi khusus tina desain, pabrikan, pamasangan pikeun layanan aftersale. Kalayan COFF, anjeun pasti bakal naék nilai anjeun.

               Kanggo inpormasi lengkep, mangga ngahubungi wellish@nbcoff.com