sadaya Kategori

1BBL Électric Brewhouse

Waktos: 2020-12-02 mairan: 18


Kusabab pandemi, sistem nano brew beuki populer di kalangan urang sunda anu resep bumi. Pikeun nyumponan kabutuhan pasar, COFF nyorong séri sistem panyedutan bumi. 



1BBL Électric Brewhouse


Consisted of: mash-lauter tun, kettle and HLT

Fitur: Skid-mount, plug and play, penampilan anu saé, hemat biaya, pilihan anu pangsaéna pikeun bru bumi;

ukuran: 2770x1150x1500mm

 

Brewing system is fitted with milled lauter screen (4mm thickness), rectangular manway, electric element, RTD-PT100 tem-sensor, liquid level tube, sanitary SUS pipes and valves, thermometer, pump (VFD optional), motor drive agitation optional,  Heat exchanger with wort aeration device, control panel, hop strainer, sparge coiler, SUS platform etc.


Kanggo inpo lengkep, pls ngahubungan jessie@nbcoff.com