sadaya Kategori

10BBL Fermenters siap dikirim ka Australia

Waktos: 2020-07-10 mairan: 12

Tanggal 16 Nov 2019, fermentasi 10BBL siap dina wadah kanggo kintun ka Melbourne, Australia. Hatur nuhun pikeun kapercayaan konsumén ka COFF.

53