sadaya Kategori

100L Home Brew Pilot System & Brew House pikeun kintun ka California, AS

Waktos: 2020-12-29 mairan: 2

100L home brew pilot system jeung brew house.

       Modular design, beautiful appearance, no installation, plug and play, suitable for private brewing, size: length x width x height: 24000x920x2000mm,.

       Functions: saccharification filter tank, boiling rotary sink, hot water tank.Configuration: milling sieve plate, sieve plate thickness 4mm, side square grain design, table with wort detection device, heat exchanger with wort oxygenation device, hops filter, stainless steel pushbutton control cabinethttps.

图片

        Kaseueuran pabrik bir karajinan ngamimitian usaha ti sistem nano. KOPI parantos didamel pikeun nyayogikeun solusi khusus tina desain, pabrikan, pamasangan pikeun layanan aftersale. Kalayan COFF, anjeun pasti bakal naék nilai anjeun.

         Kanggo inpormasi lengkep, mangga ngahubungi wellish@nbcoff.com