sadaya Kategori

1000L Amerrican Sytle Bright Beer Tank Nyiapkeun

Waktos: 2021-03-16 mairan: 32

Pesenan lebet saatos Taun Anyar, sareng padamel COFF ogé sibuk. Tapi teu paduli sabaraha pesenan, henteu paduli sabaraha kabutuhan pelanggan, urang bakal tanggel waler pikeun unggal palanggan. Naha éta layanan dok dina tahap awal, atanapi pamrosésan detail anu mirip tukang produk dina prosés produksi, ogé karya pangropéa pasca-jual, urang kedah masihan palanggan jawaban anu nyugemakeun.

        Ieu di handap nyaéta Tank fermentasi 1000Lsareng detil na anu bakal dikirim ka Konsumén Amérika nalika ordo énggal badé réngsé. Kami arepkeun pikeun konsumén anyar sareng lami kami raos langsung ku detil sareng gambar ieu, sareng ngaraos niat sareng tanggung jawab COFF ka grup pelanggan.

        

图片


图片


图片


图片


Wellish Wu-wellish@nbcoff.com