sadaya Kategori
Taroskeun ka kami pikeun pitulung

surélék: sxn@nbcoff.com

telepon: + 86 13819801855

Tambihkeun: Zona Industrial Luojiang, Kota Hemudu, Kota Yuyao Ningbo, Cina

Perkenalan Company

NingBo COFF Machines Co., Ltd mangrupikeun desainer propésional anu luhur sareng pabrik alat-alat panyedian bir karajinan kualitas lengkep di Cina kalayan jasa anu saé.

Kami difokuskeun pabrik Bir Brewing Equipment tinggi-tungtung. Kami ngagaduhan fasilitas anu saé pikeun manufaktur kapal kelas stainless steel kelas dunya pikeun bir, anggur, susu, alkohol, bahan kimia rupa, ubar, jsb.

We are not only the manufacturer of craft beer equipment but also know more about the culture of craft beer and its unique craftsmanship. We always focus on customer-oriented research and development and aim to highlight artistic style in every detail of the products in order to provide  high-quality products and considerable service.

Alat-alat mikrobrewery sareng jasa kami ngagaduhan reputasi tinggi di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Selandia Baru, Australia, Jepang, Rusia, sareng nagara-nagara sareng daérah Eurasia anu sanés. 80% palanggan urang asalna tina rekomendasi ti pasangan kami. Langkung ti 90% konsumén ngawangun hubungan kerjasama jangka panjang sareng kami. Wilujeng sumping nganjang sareng kerjasama sareng COFF!

Fasilitas Coff

  • Zona industri urang ngaliput luas 220 rébu méter pasagi. Kami gaduh salah sahiji bengkel propésional pangageungna di industri perlengkapan bir Bir Cina. Dibutuhkeun sajam sareng opat puluh menit pikeun ngajalankeun ti Bandara Internasional Pudong Shanghai atanapi opat puluh menit pikeun ngajalankeun ti Bandara Ningbo.
  • Kami ngawangun tim 10 insinyur sareng désainer, utamina di dieu aya lima insinyur luhur anu gaduh pangalaman langkung ti 15 taun ngabantosan industri karajinan mekar sareng ngabarukeun ka hareup.
  • Pagawe urang ngagaduhan sertipikat las ASME.
  • Produk kami ngagaduhan sertipikat ASME, AS1210.

Filsafat Usaha

Adhering to the enterprise spirit of “excellent manufacturing and pursuing excellence”, we company always insist on technological innovation as the driving force for sustainable development and put the service to users in a prominent position. With leading technology innovation capability and strong brand influence, we company is committed to becoming a globally competitive machines manufacturing and service provider. In the continuous advancement and development of the company, in the spirit of doing the user's craftsman, to undertake the mission of the equipment industry backbone, innovation and development, contribute to the society and dedication to serve the society.

Taros Kami