• 2
  • brewery
  • best

Tentang Kami

Agent wanted

Urang difokuskeun manufaktur tinggi-tungtung Beer Brewing Equipment. Urang mibanda fasilitas alus teuing pikeun manufaktur kelas munggaran kapal stainless steel dunya pikeun bir, anggur, susu, alkohol, rupa bahan kimia, ubar jsb ..

Leuwih 10 Taun

Produksi bir Brewing Equipment

jasa kalayan kualitasna alus sarta efisiensi nurutkeun paménta customer sarta ngagabungkeun jeung sumberdaya urang sorangan nguntungkeun.

diulas Ku



nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat!