Të gjitha kategoritë

ÇFAR SH DUHET T V NOTN KUHT WH INSTALIMI I PAJISJEVE TER BIRRS

Time: 2020-07-09 Koment: 41

       Gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të pëlqejnë të pinë birrë artizanale. Bosët gjithashtu synojnë tregun e birrës artizanale dhe blerjen e pajisjeve të birrës artizanale. Çfarë dini për masat paraprake të instalimit të pajisjeve të birrës artizanale?

        Së pari, do të instalohet nga instaluesit profesionistë të birrës artizanale!

        Pronari që ka blerë pajisjet e birrës artizanale, mos instaloni dhe riparoni pajisjet e birrës, Ning Bo Coff Machinery CO, LTD ka një ekip profesional për instalimin dhe korrigjimin e pajisjeve për t'ju ndihmuar të instaloni.

        Përveç kësaj, vëmendje duhet t'i kushtohet mjedisit të instalimit të makinave të birrës artizanale, të tilla si kullimi dhe kanalizimi. Nëse makina juaj e birrës artizanale nuk është instaluar në katin e parë, por në katin e dytë ose diku tjetër, merrni parasysh aftësinë mbajtëse të shtëpia dhe vendosja e kullimit dhe furnizimit me ujë.

        Së fundmi, instalimi i pajisjeve të birrës artizanale është një domosdoshmëri për ta konsideruar veten të përshtatshme: megjithëse makina birrë artizanale përdor çdo ditë numrin e jo shumë, por nëse nuk i kushtojmë vëmendje pajisjeve të emetimeve të tilla si vendndodhja, mund të shfaqet vetë kur përdor pajisjet nuk janë të përshtatshme, ju nuk vendosni fjalë për fjalë pajisje për të kursyer pajisje birre në hapësirë.