Të gjitha kategoritë

Presidenti i një kompanie të famshme amerikane erdhi për të vizituar COFF në maj të 2017

Time: 2020-07-10 Koment: 12

Presidenti i një kompanie të famshme amerikane erdhi për të vizituar COFF në maj të vitit 2017 dhe shprehu qëllimin e bashkëpunimit.

7181