Të gjitha kategoritë

Përmbledhni rezultatin e metodës Coff për të mbushur birrën me kafe

Time: 2020-07-10 Koment: 82

Si adhurues të kafesë, më pëlqen procesi i krijimit të një kafeje dhe pëlqej birrën. Kam kaluar shumë kohë duke parë proceset e krijimit të birrës se si të krijoj me kafe. Kështu që për ata që janë të interesuar, filloj gjurmën time.


Pajisjet e mia:

Nxehtësia e ngrohjes së naftës termike 1BBL

Njësia e fermentimit të energjisë elektrike

 

Në fakt kam bërë shumë gabime gjatë procesit, këtu jam i lumtur të ndaj me të gjithë ju.

Pyetje: Kam shtuar kafe në kohën e zierjes.


Përgjigje: wrongshtë e gabuar, kafeja ka shumë vajra në të që mund të ndikojnë në mbajtjen e kokës nëse shtohet në ujë të nxehtë.

Pyetje: A mund ta provoj kafen e menjëhershme pasi përmbajtja e vajit do të jetë shumë e ulët?


Përgjigje: Kafeja e çastit nuk ka shije të mirë pasi kafeja nuk do të përmirësohet me magji kur shtohet në birrë.


Pyetje: Cili është ndryshimi midis fasuleve të thata dhe kafeve të bluara?


Përgjigje: Kafeja e bluar ka një hundë kafeje shumë më të dobët, por aroma e kafesë shkëlqen. Kokrra e thatë ishte e kundërta, aroma ishte e fortë me një grusht me fruta, por ka aromë më pak të ngopur të kafesë.

 

Kam fatin të bashkohem në fabrikën e birrës lokale dhe të eksperimentoj me metoda të ndryshme të infuzionit të kafesë dhe birrë me bazë varieteti. Do të flas për kohën e ndryshme të birrës bazë. Cila është ideja juaj? Më ndani përvojën tuaj se si të krijoj me shije të ndryshme përmes aaron@nbcoff.com, Unë do t'ju përgjigjem menjëherë.