Të gjitha kategoritë

Ale e Kuqe (elbi)

Time: 2020-06-15 Koment: 62

Përqendrimi origjinal i vajit: 12P

Alkooli ABV: 4.5%

Vlera e hidhërimit IBU: 12

         Lëndët e para: malt australian dhe francez, maja anglisht frëngjisht, SHBA dhe hops gjermane, ujë i mineralizuar me fortësi mesatare.

        Shënim provues: një birrë e freskët shumë e ekuilibruar me aromë gruri dhe frutash. Për stilin e zbehtë anglez Ale, pasi të jetë derdhur, ngjyra e qelibarit të verës është e mbuluar me maja, me flluska të vogla dhe flluska të bardha të qëndrueshme në gotë. Hopa agrumesh, shënimesh lulesh, aromash, malt, grurë, bukë, biskota dhe maja - shënimet e dardhës dhe mollës së thartuar janë mjaft të buta për zemrën. Shija është e butë dhe e shëndoshë, plot me shkumë dhe shije të moderuar, malt dhe kërcimet e ekuilibrit të ëmbël dhe të hidhur të ndërthurur së bashku, le të zgjasë një person.

    Pra, si mund të krijojmë një ale të paharrueshëm? COFF mund të furnizojë sistemin e përparuar të pirjes së ngrohjes me vaj dhe udhëzime teknike për pirjen.

       Ju lutemi na kontaktoni përmes Wellish @ nbcoff.com, ne do t'ju japim skemën më të mirë.