Të gjitha kategoritë

Pyetje në lidhje me madhësinë e pajisjeve të kërkuara nga mysafiri

Time: 2021-04-13 Koment: 22

      Kam lexuar një artikull interesant sot në lidhje me problemin e klientëve që zgjedhin madhësinë e tyre krijoj pajisje shtëpie.

     Ky artikull vuri në dukje se shumë njerëz në industri thonë, kurrë mos filloni më pak se 500 litra. Kështu që unë nuk e di për këtë pikë të thotë. Por për mendimin tim,duke marrë parasysh koston dhe shpërndarjen lokale të popullsisë, pajisjet e vogla janë gjithashtu një domosdoshmëri, ndërsa pajisjet e mëdha mund të mbështeten vetëm nga më shumë njerëz dhe kostoja e tij e investimeve. Duhet të bëhet në përputhje me situatën aktuale.

      Kur shumica e klientëve të vijnë të pyesin, unë do t'i pyes një pjesë, domethënë nëse ka ndonjë vizatim faqesh aktualisht, jo vetëm sepse dua të ndihmoj të ftuarit të bëjnë një planifikim të përgjithshëm të paraqitjes, por edhe për t'i ndihmuar mysafirët të marrin në konsideratë koston kursimi i problemit dhe çfarë lloj pajisje është më e përshtatshme që ai të rregulloje sipas faqes.

       Besoni në COFF, besoni në zgjedhjen tuaj, COFF do të ndihmojë karrierën tuaj në nivelin tjetër!

图片

图片

Mirëdashës-Wellish@nbcoff.com