Të gjitha kategoritë

Shfaqja e Produkteve të Patentave në BrauBeviale 2019

Time: 2020-07-10 Koment: 40

Në panairin e fundit të Nurembergut, BrauBeviale 2019, COFF tregon produktin e tyre të patentuar, Oil Heated Brewhouse System, i cili ka tërhequr shumë sy, përfshirë konkurrentët dhe klientët. Ekspozita u shit menjëherë në panair.


881