Të gjitha kategoritë

Paking & Shipping tank 6000L fermetation

Time: 2020-12-01 Koment: 25

     Sot, kemi dërguar 6000L rezervuari i fermentimit. Çdo rezervuar mbështetet nga një kornizë hekuri dhe të gjitha rezervuarët mbështillen me film transparent dhe paketohen më pas me film flluskë. Qëllimi është të shmangni gërvishtjet sipërfaqësore të rezervuarit gjatë transportit.

       Coff i kushton vëmendje çdo klienti dhe i kushton vëmendje çdo detaji, pa marrë parasysh paraqitjen e vizatimit të faqes CAD, ose prodhimin dhe dorëzimin, kjo do t'i bëjë klientët tanë të na besojnë 100%.

图片