Të gjitha kategoritë

Shënime për funksionimin e pajisjeve të birrës artizanale

Time: 2020-07-10 Koment: 57

Për shumë fillestarë, ka gjëra për të cilat duhet të keni parasysh kur veprojnë me një pajisje. Këtu, unë do të doja të ndaja disa këshilla se si ta përdorin pajisjen:


         1. Pajisjet e birrës artizanale të instaluara nuk duhet të anohen, duhet të qëndrojnë në këmbë dhe lëvizja nuk rekomandohet. Nëse duhet të lëvizni, hiqni nga priza dhe ndaloni furnizimin me energji elektrike dhe qëndroni në këmbë gjatë lëvizjes.


        2. Pajisjet e birrës artizanale gjithashtu kërkojnë mirëmbajtje të kujdesshme. Kur të mbarojë zierja, hiqni prizën nga priza, fikni çelësin në shishen co2 dhe kthejeni përsëri butonin e matësit të presionit. Prodhuesit më të mirë janë të pajisur me pajisje të kontrolluara nga temperatura. Mos i ngatërroni vetë, përndryshe do të prishen lehtë. Nëse nuk përdoret më në një periudhë të shkurtër kohe, makineria duhet të kullohet me ujë dhe të pastrojë murin e jashtëm, pas paketimit në një vend të thatë.


         3. Pajisjet e birrës artizanale duhet të kontrollohen rregullisht për mirëmbajtjen e nivelit të ujit dhe cilësisë së ujit të rezervuarit, nëse është e nevojshme, me pastrim të veçantë të detergjentit, pastaj pije me ujë. Motori nuk lejohet të prekë ujin, kështu që kur jeni duke bërë mirëmbajtje , kini kujdes që të mos spërkatni ujë në motor. Gjithashtu kontrolloni shpesh bombol me vrimë nxjerrëse dhe kokën e verës. Nëse copë litari nuk është elastike, ajo duhet të zëvendësohet.


           Nëse keni më shumë pyetje, mund të kontrolloni faqen tonë të internetit www.coffbrewing.com/faqs. ose mund të më dërgoni email (wellish@nbcoff.com), unë do të përpiqem më të mirën për t'ju ndihmuar.

c65e8eb31