Të gjitha kategoritë

Klientët Hollandezë erdhën për të vizituar COFF dhe përfunduan kontratën për 3000L 4-anije birrë dhe fermentues për fabrikën e birrës në tetor 2018

Time: 2020-07-10 Koment: 12

Klientët Hollandezë erdhën për të vizituar COFF dhe përfunduan kontratën për 3000L 4-anije birrë dhe fermentues për fabrikën e birrës së tij në Hollandë në tetor 2018.
1594363021326107