Të gjitha kategoritë

Sitë e lëvizshme

Time: 2020-07-10 Koment: 14

Mobile Strainer u projektua dhe prodhua nga COFF Machinery në korrik të këtij viti. Parimi i levës është miratuar në dizajn në mënyrë që sitë mund të jetë i prirur në kënde të ndryshme. Sitë do të transportohet në SH.B.A. në fund të Korrikut.
微 信 图片 _20190802114052微 信 图片 _20190802114103