Të gjitha kategoritë

Mysafiri japonez do të marrë mallrat e rezervuarëve të ndritshëm të birrës dhe rezervuarëve të fermentimit

Time: 2020-07-10 Koment: 22

Pavarësisht nga përhapja globale e COVID-19, porositë e klientëve vazhdojnë të rrjedhin. Këtu ne falënderojmë klientët tanë për besimin dhe mbështetjen e tyre të madhe. Rezervuarët e birrës dhe rezervuarët e fermentimit të një grupi të kohëve të fundit të mysafirëve japonezë janë gati të shkojnë. Sigurimi i cilësisë në në të njëjtën kohë, ne do të bëjmë një punë të mirë të dezinfektimit në mënyrë aktive, në mënyrë që klientët të marrin mallrat në mënyrë të sigurt.
984a2df1b7cbff90338f60960efc4dc1637D7BD8A0712AD03C217A2E50C49F69