Të gjitha kategoritë

Si të ndihmojmë prodhuesit e birrës në motin e pandemisë

Time: 2020-07-10 Koment: 17

Le ta pranojmë: Pandemia COVID-19 ka shkaktuar një ndikim të madh ekonomik deri më tani nga sa kemi pritur ndonjëherë. Biznesi i birrarisë merr një goditje, ne e kuptojmë se shqetësimet për COVID-19 janë mendja kryesore për klientët tanë.


Me përvojë në punën me markat kryesore dhe fabrikat e birrës, ne shohim një përgjegjësi të jashtëzakonshme në mbështetjen e prodhuesve të zanateve të vegjël dhe të pavarur. Kjo është arsyeja pse ekipi i dedikuar Coff lëshon një shtëpi të re të lirë në këtë fazë dhe ofron një shërbim të prokurimit të grupeve të vegjël falas për çdo nevojë individuale.


Web - Coff vaj termik

Krahasimi me ngrohjen tradicionale me avull, e reja vaj termik i nxehtë birrë është jo vetëm një zgjedhje me kosto efektive por edhe një mjet social i funksionimit të lehtë. Brewerhouse është zhvilluar në mënyrë unike nga Coff në 2018 dhe tani ka nisur gjeneratën e 3-të në SHBA.  


Ne shpresojmë që veprimet tona të jenë të dobishme, ne gjithashtu do të fillojmë një sondazh për të vlerësuar ndikimin që kanë në birrësit e vegjël në Kinë dhe për të paraqitur një zgjidhje më pas. Clike këtu na ndiqni në Facebook për të gjetur ngjarje më interesante, ose në mënyrë alterbative të lidheni me ne përmes aaron@nbcoff.com .