Të gjitha kategoritë

Çdo detaj është i rëndësishëm

Time: 2021-05-04 Koment: 1


Detajet për trajtimin e produktit janë menduar shumë nga njerëzit e COFF. Kur prodhimi kryesor i makinerisë së konservimit dhe vulosjes përfundoi, prova e vrapimit ishte proceduar me birrë në vend të ujit si zakonisht me kërkesën e COFF. Pas provës së ekzekutimit, çdo pjesë e makinës që kishte prekur birrë dhe kanaçe ishte pastruar me kujdes para paketimit të fortë. 


Për më shumë informacion, kontaktoni pls Jessie@nbcoff.com