Të gjitha kategoritë

Pini birrë artizanale, e cila bëhet duke përdorur sistemin tonë pure të vajit për transferimin e nxehtësisë

Time: 2020-07-10 Koment: 25

Grupi i parë i birrave tona artizanale të këtij viti u bënë duke përdorur përsëri sistemin tonë të sakrifikimit të vajit për transferimin e nxehtësisë. Kur ta shijojmë atë, aroma aromatik nuk mund të rezistojë për të shijuar një filxhan më shumë. Kjo është vetëdija inovative e COFF - metoda e re e ngrohjes jo vetëm që përmirëson efikasitetin e punës së sistemit të sakarifikimit, por gjithashtu përmirëson cilësinë dhe shijen e birrës artizanale.

5667DD772494C2072C17CEB1D26377BBC7843957B1D02484421514234485B564E666FCF8F44F503E486A5C26C243826C