Të gjitha kategoritë

Birra artizanale duke u bërë e njohur në Kinë

Time: 2020-07-10 Koment: 34

"Birra Panda", "Gjenerali i vogël", "Flying Fist IPA" dhe "Gruri Mandarin" janë ndër ofertat në tapet e një ekspozite birre artizanale këtë javë në Shangai kushtuar zgjerimit të gamës së konsumatorëve kinezë dhe promovimit të shitjeve të krijon fund.


Ekspozita e Birrës Artizanale të Kinës 2018 përmban birrari si Rasenburg Beer, Myth Monkey Brewing, Lazy Taps, Goose Island dhe Boxing Cat Brewery që po ndajnë këshilla mbi teknologjinë më të fundit dhe tendencat e shitjeve ndërsa kinezët kalojnë nga birrat e trashëgimisë në më eksperimentale, të rafinuara dhe aroma të shtrenjta.


Nga çezmat në ekspozitë rrodhën përzierje krijuese të aromave dhe traditave, një koktej rrotullues me përbërës kinezë, elb, hop dhe erëza nga e gjithë bota.
1594362599946314