Të gjitha kategoritë

Kultura e korporatave përfiton punonjësit dhe klientët

Time: 2020-07-10 Koment: 34

Kultura e korporatës jo vetëm që pasqyron imazhin e jashtëm të ndërmarrjes, por gjithashtu pasqyron konsideratën e saj për punonjësit e brendshëm. Në këtë mënyrë, fabrika jonë ka bërë trajnimin e unifikuar për punonjësit e rinj. Edhe pse ne jemi vetëm një prodhues i pajisjeve të birrës artizanale, stafi ynë gjithashtu mund të trajnohen për të bërë birrë artizanale. Kolegët e mi e kanë mësuar dhe shijuar birrën artizanale gjatë zierjes. Ne përmendëm pajisjet tona të patentuara të ngrohjes së vajit dhe sakrifikimit në lajmet më parë, dhe kësaj here ne ende përdorim pajisje të tilla për pirje.


         Sa herë që klientët lokalë të kompanisë pinë birrë artizanale të bërë me këtë pajisje, ata do të dëshironin që ne t'u jepnim atyre më shumë ose edhe t'i blinim ato. Sidoqoftë, ne jemi vetëm një prodhues i pajisjeve të birrës artizanale. Nëse dëshironi të keni një birrë artizanale kaq të butë dhe të butë çdo ditë, mund të kërkoni për sistemin e sakrifikimit të 1BBL dhe 2BBL në faqen tonë zyrtare dhe avantazhet dhe tiparet do të shpjegohen. Ju gjithashtu mund të më kontaktoni wellish@nbcoff.com. Kështu që ju mund të bëni vetë birrë artizanale në shtëpi.

15891770781-300x28415891772121-273x30015891772631-215x300