Të gjitha kategoritë

Ngjarje të Komunitetit - Pirja e pijeve dhe birra e mirë

Time: 2020-07-10 Koment: 23

Profesionistët e arkës vizituan bashkëpunëtorët tanë në Ningbo për të mbledhur informacione mbi pajisjet e pirjes dhe për t'i drejtuar ata se si të përmirësojnë efikasitetin. Prodhuesit e birrës e ndërtojnë reputacionin e tyre në shije të forta, programi Coff për pajisjet e krijimit të birrës është po aq i fortë.


Për ngjarje më interesante të komunitetit, ju lutemi na kontaktoni përmes aaron@nbcoff.com