Të gjitha kategoritë

COFF së bashku me ju

Time: 2020-07-10 Koment: 23

1. Sot, është më shumë se 2.7 milion njerëz janë infektuar me COVID-19. Por shumica e firmave kineze kanë rifilluar prodhimin. Siç fabrika jonë është gjithmonë e zënë në këtë vit të ri. Të gjithë ju mund të kontrolloni shtëpinë rreth prezantimit tonë

15830327121-264x300

 

2. Shefi është shumë i ngrohtë, posaçërisht për disa klientë në miqtë e Kinës që të dërgojnë birrën tonë artizanale që ata ta shijojnë. Sistemi më i mirë pure birrë artizanale më të mirë.

0a4e8326c927a0755e1210bdadc83ab-225x300

 

3. Në funksion të vështirësive në blerjen e disa aksesorëve të klientëve fundorë, udhëheqësit zhvilluan një takim për të diskutuar dhe përgatitur për të bërë disa punë shtesë për blerjen e aksesorëve për klientët fundorë në të ardhmen, në mënyrë që të zgjidhnin të gjitha llojet e vështirësive për klientët.

7

Ne jemi valë të të njëjtit det, gjethe të së njëjtës pemë, lule të së njëjtës kopsht.
COFF së bashku me ju!