Të gjitha kategoritë

COFF po krijon birrë me produktin e saj të patentuar, 100L Oil Heating Brewhouse

Time: 2020-07-10 Koment: 30

Më 21 Dhjetor 2019, presidenti i COFF, NEO, po përgatit Ale Beer, e cila do t'i jepet të gjithë stafit të COFF si viti i tyre i ri! Për më tepër, çdo pirje është një provë dhe vlerësim për pajisjet e COFF, përmes së cilës makineria do të përmirësohet në teknologji dhe performancë në kushtet e përdorimit praktik! Le të presim birrë të shkëlqyeshme në 15 ditë!