Të gjitha kategoritë

Porositë e përfunduara të COFF të Tanke Brite 60BBL dhe 80BBL në Kohë në Kushtet e Koronavirusit

Time: 2020-07-10 Koment: 22

Koronavirusi është kontrolluar shumë nga qeveria e fuqishme kineze dhe përpjekja e të gjithë popullit kinez. Tani Ningbo COFF Machinery Co, Ltd ka filluar biznesin pas inspektimeve dhe ekzaminimeve zyrtare nga qeveria lokale. Megjithëse është vonuar nga shpërthimi i virusit, COFF po bën çdo përpjekje për të përfunduar prodhimin dhe dërguar atë në kohën e caktuar. Ne jemi shumë mirënjohës për mirëkuptimin dhe besimin e klientëve tanë në COFF.

1583116818115831168181