Të gjitha kategoritë

Bërësit e birrës bëjnë lëng, maja bën birrë

Time: 2020-07-10 Koment: 16

Prodhimi i pijeve alkoolike do të jetë teknik dhe i pafalshëm, ndërsa sot prodhuesit e birrës po marrin përsipër sfidën dhe po përdorin depozita horizontale, të cilat gjithnjë e më shumë ndodhin në birraritë e markave më të mëdha në botë, për të mbajtur majanë e tyre të lumtur.


Rezervuarët horizontale të ndritshëm / rezervuari i briteve zakonisht vendosen në dhomë me lartësi të pamjaftueshme. Për të kursyer hapësirë, rezervuarët mund të instalohen në disa nivele për të maksimizuar numrin e rezervuarëve. Zakonisht mund ta shihni në Evropian për shkak të çështjeve të vjetra të ndërtimit dhe lartësisë.


Aroma transparente e llojeve të tharmit të lagur do të thotë që ka më pak që të metat të fshihen pas, dhe mangësitë në procesin e një birre ose përbërësit spikasin në shije.


Ndërsa stilet e lager rriten në popullaritet, disa prodhues të birrës po kërkojnë një teknikë të testuar me kohë për të ndihmuar në përshpejtimin e prodhimit dhe për të mbajtur të lumtur majanë e tyre. Në vend të kondicionimit të ftohtë në enët e fermentimit cilindrokonik të çelikut të pandryshkshëm çelik inox ose "unitanks", prodhuesit e birrës po kthejnë fazën e tronditjes në anën e saj, fjalë për fjalë. Depozita horizontale e tronditjes po gjen një shtëpi në fabrikën e birrës të vogël të pavarur.


Clike Këtu të na Kontaktoni.

rezervuari me pirg të trefishtë6