Të gjitha kategoritë

Pirja e birrës me aromë kafeje

Time: 2020-07-10 Koment: 42

Timeshtë hera ime e parë që pi birrë me aromë kafeje, birra jonë na mësoi hap pas hapi me të gjitha detajet, megjithëse vaji para fermentimit nuk kishte shije të mirë, ne jemi të lumtur të shohim se çfarë do të bëjnë majatë.


Në fakt, ende nuk është e lehtë për mua të kuptoj të gjithë procesin e copëtimit, lauterrimit, zierjes dhe vorbullës. Sa malts dhe kafe do të ushqejmë? Kur dhe pse nxehet? Si të kontrolloni kohën e duhur?


Këto pyetje janë plotësisht mbi kokën time. Tani i njohim punët e ngarkimit të rëndë që prodhuesit e birrës duhet të bëjnë çdo ditë, dhe kemi një ide për të kombinuar rezervuarin e ujit të nxehtë me fabrikën ekzistuese të ngrohjes së vajit termal.


Për më shumë receta të pirjes së birrës me aromë të ndryshme, ju lutemi klikoni këtu për të na kontaktuar.

1_