Të gjitha kategoritë

A po kërkoni për rezervuar profesional për prodhimin e birrës afër?

Time: 2020-07-10 Koment: 24

Cila është koha e duhur? A ofroni një garanci për produktet tuaja? A mund të ofroni një shërbim të paraqitjes? A shesni në SH.B.A., sa kompani po furnizojnë të njëjtat produkte në shtete? Unë di pak për pirjen e birrës, si mund të jem një shitës i pajisjeve të pirjes së birrës ose një agjent i COFF? … Coff merr shumë pyetje të bëra shpesh çdo ditë, ne e kuptojmë se njerëzit ka të ngjarë të jenë në konfuzion kur flasin për pajisje komplekse të pirjes me impiantet e Kinës, veçanërisht kur bimët nuk dinë asgjë për pirjen.


Ndërsa Coff jo vetëm që prodhon pajisje për pirje por gjithashtu krijon birrë dhe viziton prodhuesit e birrës çdo muaj. Ne i kuptojmë pajisjet e birrës si zanate arti sesa anije. Klikoni këtu për të biseduar me Coff, për të treguar pyetjet dhe përvojën tuaj, profesorët tanë janë më se të lumtur t'ju ndihmojnë.pure1