Të gjitha kategoritë

Një kompani e famshme Kanadeze erdhi për të vizituar COFF në maj të vitit 2017 dhe diskutoi detajet e bashkëpunimit

Time: 2020-07-10 Koment: 10

Një kompani e famshme Kanadeze erdhi për të vizituar COFF në maj të 2017 dhe diskutoi detajet e kontratës bashkëpunuese. Pajisjet e COFF vlerësohen shumë.62