Të gjitha kategoritë

Përgjegjësia është më e Rënda se Mountain Tai

Time: 2021-04-20 Koment: 6


Për shkak të efektit të pandemisë, pak njerëz shkojnë në pijetore për të shijuar birrë artizanale të freskët. Sidoqoftë, për të ruajtur biznesin e përditshëm, gjithnjë e më shumë pronarë të pijetoreve i drejtohen makinës për mbushjen e birrës për prodhimin e birrës së kanaçeve dhe shisheve. Mjaft klientë të COFF-it kanë nevojë për një makineri të tillë dhe porosisin COFF për të blerë makina mbushëse me kosto efektive për to.

Me përgjegjësi për klientët, COFF zgjedh një furnizues të besueshëm dhe me përvojë. Nën kushtin e mos rritjes së klientit's cost, COFF coordicates the supplier to add CO2 filling device before canning, in consideration of descreasing oxygen conten in can beer. Besides, for all filling machine factories, water is used for running test after production. However, in order to realize better performace, COFF purchased craft beer from market and took it to the supplier workshop to do the test. Being responsible both for customers and COFF has been COFF people's parimi i biznesit.


Redaktuar nga Jessie Min

Jessie@nbcoff.com