Të gjitha kategoritë

Brewhouse elektrike 50L

Time: 2020-12-02 Koment: 17

Për shkak të pandemisë, sistemi i krijimit të nano është gjithnjë e më i popullarizuar në mesin e dashamirëve të krijimit të shtëpisë. Për të përmbushur nevojat e tregut, COFF shtyn sistemin e krijimit të shtëpive. Tani le t'i prezantojmë ato një nga një.

Brewhouse elektrike 50L

Përbëhet nga: tun-lash-lauter, kazan, CLT, 3X50L Unitank

Karakteristikat: Montuar në rrëshqitje, plug dhe play, pamje e bukur, me kosto efektive, zgjedhja më e mirë për krijimin e shtëpisë;

Size: 4300x1100x2050mm

 

Sistemi i pirjes është i pajisur me element elektrik, shportë sforcimi, sensor temi RTD-PT100, tub i nivelit të lëngut, tuba dhe valvola sanitare SUS, pompë (VFD opsionale), këmbyes nxehtësie me pajisjen e ajrosjes, panelin e kontrollit.


Sistemi i fermentimit përfshin: njësinë 3x50L, sensorin temë RTD-PT100, portin e hops, CIP, matësin e presionit, valvulën e kampionimit, krahun e ndezjes, portin e kullimit, valvulën e sigurisë, shkopin e karbonizimit dhe valvulat SUS etj.


Shumica e fabrikave të birrës artizanale fillojnë biznesin e tyre nga sistemet nano. COFF ka qenë i përkushtuar për të ofruar zgjidhje të plotë me porosi nga projektimi, prodhimi, instalimi në shërbimin pas shitjes. Me COFF, ju jeni i sigurt për të rritur vlerën tuaj.


Për më shumë informacion, kontaktoni pls jessie@nbcoff.com