Të gjitha kategoritë

Rezervuari i Fermentimit Modular 20L-200L / Rezervuari i Birrës së Ndritshme

Time: 2020-12-15 Koment: 6

Funksioni i pajisjeve:

 ● 3 ose më shumë fermentues /Tanke të ndritshme të birrës, ftohje e njëkohshme ose e pavarur

Karakteristika:

Montuar mbi trung, me pamje të këndshme, plug dhe play, zgjidhja më e mirë për përgatitjen e shtëpisë dhe studimin pilot.

Cost Kosto e ulët

Ension Dimensioni: 3500x570x1050 mm (L)

         Lafermentim part is equipped with: pressure manhole, RTD-PT100 temperature probe, hops feeding port, CIP cleaning, diaphragm pressure gauge, thermometer, sampling valve, wine outlet, sewage outlet, safety valve, CO2 oxygen filling device, stainless steel butterfly valve, refrigeration control system.

              Shumica e fabrikave të birrës artizanale fillojnë biznesin e tyre nga sistemet nano. GJUMI i është përkushtuar ofrimit të zgjidhjes së plotë me porosi nga dizajni, prodhimi, instalimi deri te shërbimi pas shitjes. Me COFF, ju jeni i sigurt për të rritur vlerën tuaj.

               Për më shumë informacion, kontaktoni pls Wellish@nbcoff.com