Të gjitha kategoritë

1BBL ~ 3BBL Zjarrfikës i Drejtpërdrejtë

Time: 2020-12-02 Koment: 25


Për shkak të pandemisë, sistemi i krijimit të nano është gjithnjë e më i popullarizuar në mesin e dashamirëve të krijimit të shtëpisë. Për të përmbushur nevojat e tregut, COFF shtyn sistemin e krijimit të shtëpive. 1BBl ~ 3BBL Direk Zjarri


Përbëhet nga:tun-pure-lauter, kazan

Karakteristika:

Montuar mbi trung, pamje e bukur, me kosto efektive, plug dhe play, zgjidhja më e mirë për përgatitjen e shtëpisë dhe studimin pilot.

Madhësia: 1800x960x1300mm 1BBL

         2050x1150x1520mm 2BBL

 2050x1150x1520mm 3BBL

 

Sistemi i pirjes është i pajisur me ekran të larë lauter (trashësi 4 mm), rrugë drejtkëndëshe, djegës të rremë, mur të dhomës me vrima të mbrojtur me pambuk silikat alumini, sensor temi RTD-PT100, tub i nivelit të lëngut, tuba dhe valvola sanitare SUS, pompë (VFD opsionale) , agjitacion me motor motor opsional, Këmbyes nxehtësie me pajisje ajrosje, paneli i kontrollit, sitë kacavjerrëse, spiral sparge, platformë SUS ​​etj.

Shumica e fabrikave të birrës artizanale fillojnë biznesin e tyre nga sistemet nano. COFF ka qenë i përkushtuar për të ofruar zgjidhje të plotë me porosi nga projektimi, prodhimi, instalimi në shërbimin pas shitjes. Me COFF, ju jeni i sigurt për të rritur vlerën tuaj.

Për më shumë informacion, kontaktoni pls jessie@nbcoff.com