Të gjitha kategoritë

Brewhouse elektrike 1BBL

Time: 2020-12-02 Koment: 18


Për shkak të pandemisë, sistemi i krijimit të nano është gjithnjë e më i popullarizuar në mesin e dashamirëve të krijimit të shtëpisë. Për të përmbushur nevojat e tregut, COFF shtyn sistemin e krijimit të shtëpive. Brewhouse elektrike 1BBL


Përbëhet nga: tun-pure-lauter, ibrik dhe HLT

Karakteristikat: Montuar në rrëshqitje, plug dhe play, pamje e bukur, me kosto efektive, zgjedhja më e mirë për krijimin e shtëpisë;

Size: 2770x1150x1500mm

 

Sistemi i pirjes është i pajisur me ekran të larë me lazer (trashësi 4 mm), rrugë drejtkëndëshe, element elektrik, sensor temi RTD-PT100, tub i nivelit të lëngut, tuba dhe valvola sanitare SUS, termometër, pompë (VFD opsionale), nxitje e motorit opsional, nxehtësi shkëmbyes me pajisje ajrosje wort, panel kontrolli, sitë kacavjerrëse, coiler sparge, platformë SUS ​​etj.


Për më shumë informacion, kontaktoni pls jessie@nbcoff.com