Të gjitha kategoritë

Rezervuari i Fermentimit Modular 0.2BBL-2BBL / Rezervuari i Birrës së Ndritshme

Time: 2020-12-14 Koment: 14

Funksioni i pajisjeve:

 ● 3 ose më shumë fermentues /Tanke të ndritshme të birrës, ftohje e njëkohshme ose e pavarur

Karakteristika:

Montuar mbi trung, me pamje të këndshme, plug dhe play, zgjidhja më e mirë për përgatitjen e shtëpisë dhe studimin pilot.

Cost Kosto e ulët

Ension Dimensioni: 1590x590x1200 mm (L)

         Lafermentim pjesa është e pajisur me: pus presioni, sondë temperature RTD-PT100, port ushqyes hops, pastrim CIP, matës diafragme, termometër, valvul mostre, dalje vere, dalje ujërash të zeza, valvul sigurie, pajisje për mbushjen e oksigjenit CO2, valvul fluture çelik inox, ftohje sistemi I kontrollit.

              Shumica e fabrikave të birrës artizanale fillojnë biznesin e tyre nga sistemet nano. GJUMI i është përkushtuar ofrimit të zgjidhjes së plotë me porosi nga dizajni, prodhimi, instalimi deri te shërbimi pas shitjes. Me COFF, ju jeni i sigurt për të rritur vlerën tuaj.

               Për më shumë informacion, kontaktoni pls Wellish@nbcoff.com