• 2
  • best
  • brewery

Rreth nesh

Agent wanted

Ne fokus në prodhim të lartë-fund birrë pirja Pajisje. Ne e kemi strukturë të shkëlqyer për prodhimin e botës klasën e parë enët çelik për birrë, verë, qumështit, alkoolit, kimikatet gjobë, mjekësi etj ..

Mbi 10 vjet

Birra Brewing Pajisje Prodhimi

shërbim me cilësi të lartë dhe efikasitet në bazë të kërkesës së konsumatorit dhe të kombinuar me burimet tona dobishme.

Të zgjedhura Bylidh

Na jep një britmë
Get Updates Email
WhatsApp Online Chat!