сите категории

Зошто ни е потребна загревана топлинска нафта Brewhouse

Време:-2020 07 10- Коментар: 52

Загреаната пиварница со мармално масло од 2-та генерација на Коф ќе биде префект решение за мала пиварница или секој што сака да прави занаетчиско пиво. Достапно до 5BBL со многу компактен дизајн и лесна инсталација, додека поголема ефикасност на греењето наместо греење на пареа.


Доколку побарате повеќе детали, контактирајте со Арон на aaron@nbcoff.com.

термо-масло загреано-пиварска куќа