сите категории

Сесрдна услуга за секој клиент - до тимот на КОФ

Време:-2021 01 12- Коментар: 56

      Ажурирања и надградби на технологијата на производите на COFF,од првата генерација на професионални патентирани масло за греење каша тун до четвртата генерација, од последното лансирање надомашно пиво и пилот систем опрема, од трансформација на гасоводот на опрема за сахаризација до исклучителен изглед на дизајнот, кој не може да се оддели од напорната работа и мудроста на развојот на дизајнерскиот тим.  

       

图片图片

      Секој пат кога тимот на COFF комуницира со клиенти, тие ќе ги објаснат карактеристиките на нашите производи и ќе одговорат на прашања на време. Исто така, ќе преземеме иницијатива да им помогнеме на клиентите да организираат цртежи на страници и да обезбедиме ефективни CAD цртежи, цртежи за пакување и други цртежи за клиентите да не се грижат за локацијата, транспортот, инсталацијата и другите проблеми.

     

图片图片


       Се надеваме дека во Новата година, КАФС тимот ќе продолжи да носи напред иновации и да му служи на секој клиент кој сака КОФ со најдобра предност.


Велиш Ву-Wellish@nbcoff.com