сите категории

ШТО ТРЕБА да се забележи при инсталирање на опрема за занаетчиско пиво

Време:-2020 07 09- Коментар: 63

       Се повеќе и повеќе луѓе почнуваат да сакаат да пијат занаетчиско пиво. Шефовите имаат за цел и пазар на занаетчиско пиво и купуваат опрема за занаетчиско пиво. Што знаете за мерките на претпазливост при инсталирање на опрема за занаетчиско пиво?

        Прво, ќе го инсталираат професионални монтери за занаетчиско пиво!

        Сопственикот кој купил опрема за пиво занаетчии, не инсталирајте ја и поправете ја опремата за пиво, Ning Bo Coff Machinery CO., LTD има професионален тим за инсталирање и дебагирање опрема за да ви помогне да инсталирате.

        Покрај тоа, треба да се обрне внимание на околината за инсталирање на занаетчиски машини за пиво, како што се дренажа и канализација. Ако вашата машина за пиво за занает е инсталирана не на првиот кат, туку на вториот кат или на друго место, размислете за носивоста на куќа и поставување на дренажа и снабдување со вода.

        Конечно, инсталацијата за занаетчиско пиво мора да се смета за удобна употреба: иако машината за пиво занаетчиски користи секој ден, не многу, но ако не обрнеме внимание на опремата за емисии, како што е локацијата, може да се појави самиот опремата не е погодна, вие буквално не ставате опрема со цел да заштедите опрема за пиво во вселената.