сите категории

Заедно стоиме во борбата против коронавирусот

Време:-2020 07 10- Коментар: 30

Како што разбирам, момците кои работат деловно пиво / опрема за подготовка нема да бидат лесни во оваа фаза на борба со коронавирусот. Јас секогаш размислувам за тоа што можеме да направиме засега, затоа ја туркам мојата компанија што е можно порано да го започне нашиот „план за подготовка на 2020“. Доколку побарате каква било услуга за помош, слободно контактирајте не, дури 50 чаши за пиво или 100 крпи со приватна марка се во ред, ние ќе бидеме многу среќни да ви помогнеме од Кина.веб-коф-историја