сите категории

Садови на единица единица / ферментација

Време:-2021 06 29- Коментар: 35


Новата нарачка од уникатници од 20ББЛ и 30ББЛ е спакувана и подготвена за испорака до Калифорнија, САД.


Unitank е најчестиот стил на сад за ферментација. Квасец се додава на кантарион и се одвива контролирана ферментација. Времето на ферментација варира во голема мера во зависност од стилот на пивото, видот на квасецот и температурата на ферментацијата. Големината и бројот на ферментатори се два главни фактори кои го одредуваат годишното производство на пиварницата.


Ферментаторите се нудат со странични ротирачки рачни решетки или дизајн на цевки плус портови за хоп.

Ако сакате, може да се додаде дополнителен спој со три стеги за карбонизиран камен.

Аглите на конусот може да се променат за да одговараат на барањата на клиентот.


Essеси@NBCOFF.COM